Восьмий, останній сезон Гри престолів, без сумніву, належав жінкам. Саме тепер розвиток характерів головних героїнь отримало неймовірні повороти. Згадаємо, наскільки важливу роль зіграли жінки в історії Вестероса.

Дейенеріс Таргаріен

Фанати Гри престолів були переконані в тому, що матір Драконів зможе встановити світовий порядок. Однак в останньому сезоні горі повністю затьмарила розум Разрушительницы кайданів і вона знищила Королівську Гавань незважаючи на те, що місто був готовий здатися.

Серсея Ланністер

Королева-лиходійка також пережила чимало горя. Ще в юності їй пророкували, що вона буде королевою до тих пір, поки не прийде інша – молодше і красивіше, яка відбере все, що було дороге її серцю.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

І прийшла Дейенеріс Таргаріен. Королева розпачливо хапалася за владу і пустила на це всі свої сили. Однак її час вже пішло, вона зачерствіла, позбулася всіх дітей і сама зруйнувала всі зв'язки зі світом і любов у своєму житті.

Санса Старк

Старша дочка Неда Старка пережила неймовірні випробування. І в її випадку, вона вижила не тому, що була сильніше за всіх, а тому, що була розумнішою. В ній не бачили сильну особистість в перших сезонах Ігри престолів.

Однак після всіх страшних випробувань вона змогла стати мудрою, розумною і незламною. І це не завдяки їм, а тому що ця сила вже була всередині неї, просто вона не наважувалася її проявити, дотримуючись образ "справжньої леді", який їй вселяли з дитинства.

Нагадаємо, фанати Гри престолів лютують і вимагають перезняти фінальний сезон.

Як повідомляв Знай. ua, творці Гри престолів продовжать культову історію.

Знай. ua писав, чим закінчиться Гра престолів.