Шанувальники популярного фентезійного серіалу Гра престолів зажадали перезняти восьмий сезон саги. Відповідна петиція була опублікована на сайті Change.org.

У петиції вони називають Девіда Бениоффа і Деніела Бретта Вайсс вкрай некомпетентними сценаристами, коли у них немає вихідного матеріалу (тобто книг).

"Цей серіал заслуговує фінального сезону, який буде мати сенс", - наголошується в тексті петиції, під якою вже підписалися понад 230 тисяч глядачів.

Серед недоліків шоу автор петиції вказав ряд кіноляпи (включаючи кавовий стаканчик і несподіване поява другої руки у Джеймі Ланністера). Крім того, обурення автора петиції викликало "нелогічну поведінку Дейенеріс Таргаріен", яка спалила дотла Королівську Гавань.

Гра престолів

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше повідомлялося, що вчені назвали причину великої популярності серіалу Гра престолів.

Нагадаємо, американські батьки все частіше називають своїх дітей іменами з персонажів серіалу "Гра престолів". Імена з кожним сезоном серіалу тільки набирають популярність. Так, в Америці за 2018 рік з ім'ям Кхалісі було зареєстровано 560 дівчаток.

Як повідомляв "Знай.ua", останній сезон Гри Престолів підходить до кінця. Для того, щоб отримати максимум вражень від підсумкових серій, можна підготуватися. Поринути в атмосферу серіалу допоможе музика, їжа і навіть коктейлі.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилися кадри передостаннього епізоду "Гри престолів": посмішка Ланністер і битва Матері Драконів.