Про цей випадок розповів студент, який проживає в Кентуккі, США. Свою неймовірну історію він виклав на сайті Reddit, підписавшись ніком "draygon231".

Як зазначає хлопець, з особистих причин він зі своєю дівчиною переїхав в Теннессі, в містечко під назвою Ноксвілл. Все було добре, але одна поїздка з роботи додому змінила життя хлопця назавжди.

Панорама міста Ноксвілл

"В той день я виїхав з університетського містечка дуже пізно, було вже 11 вечора. Проте все було нормально і незабаром я проїхав Ноксвілл і перебудувався на шосе, що веде до будинку. Я їхав, слухаючи музику, коли раптом зрозумів, що щось не те. Я вимкнув музику і подивився на екран GPS. Там був якийсь незрозумілий поворот, а в реальності я взагалі не бачив повороту на шосе, так і саме шосе закінчилося, був глухий кут. Це було щось незрозуміле, адже я прекрасно знав, що це шосе довге і йде в тому числі до мого колишнього коледжу в м. Лексінгтон, Кентуккі".

Спочатку хлопець припустив, що просто задумався і не туди повернув та й поїхав назад.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Я їхав обережно і було вже 3 години ранку, а я все їхав і їхав і навколо мене не було ні душі, ні єдиної машини на дорозі. Нарешті я добрався до потрібного перехрестя і раптом моє радіо припинило працювати, в ефірі чулося лише статичне потріскування. Я дуже здивувався і спробував налаштувати іншу станцію, але скрізь була тиша. Нарешті я натрапив на якусь станцію, з якої лунала стара органна музика. За якістю запису я б сказав, що це була музика 30-40-х років ХХ століття. Від звучання цієї музики мені стало зовсім моторошно, і я вимкнув радіо зовсім".

Стоячи на перехресті і вибираючи, куди йому повернути, студент оглядав місто Ноксвілл. Раптом він усвідомив, що він виглядає не як завжди, а зовсім старомодно.

"Там все було наче з 60-х років, будівлі, які я бачив, бензоколонки з одним-єдиним заправним шлангом. І жодної людини. Було відчуття, ніби я в місті-примарі. При цьому місто не виглядало покинутим, вулиці були чистими. Потім я побачив пожежну машину, і вона теж виглядала немов приїхала з 60-х років".

Хлопець вирішив їхати далі, як йому здавалося по правильній дорозі. Але навколо все виглядало так, як ніби він провалився в минуле або взагалі в якийсь паралельний світ.

"Наступний момент налякав мене ще більше, дорога раптом звузилася настільки, що мій автомобіль зайняв практично всю її ширину і дерева навколо теж були зовсім іншими, вони були високими і широкими. На дорозі майже не було вуличних ліхтарів, було досить темно. І раптом я побачив поворот. Я помітив його завдяки маленькому жовтого ліхтареві, який стояв біля крихітної каплиці. Каплиця виглядала старовинною та без шпиля".

Дивно, але до цього моменту хлопець вже почав звикати до обстановки. Хлопець звернув у цей поворот. В голові у нього була лише одна думка – швидше дістатися додому.

"На цій дорозі світ пропав взагалі і фари моєї машини були єдиним його джерелом, а сама дорога виглядала старою і практично занедбаною. Після чергового повороту я побачив попереду себе віз із конем, для мене подібне було не в новинку, на таких возах у моїх місцях їздили аміші. Правда тут все було трохи по-іншому, у воза не було відбиваючого елемента ззаду, потрібного за законами".

Студент вирішив обігнати віз, проїжджаючи повз він помітив, як люди в возі злякано витріщалися на нього і його машину.

Хлопець ще зробив кілька кіл і якимось чарівним чином опинився знову в своєму світі біля свого будинку.

"Нарешті я все-таки і доїхав до свого будинку, і до самого кінця шляху радіо в машині так і не запрацювало. Я роздягнувся і заліз у ліжко, а перед цим відправив повідомлення на смартфон подрузі. Минув тиждень, впродовж якого я відчував себе зовсім чужою людиною. Мій розум постійно повертався до нічної пригоди і розкручував його знову і знову, а ще мене стали долати темні думки, і вони були такими сильними, що одного разу я раптом усвідомив, що тримаю ніж у свого горла. Моя подруга переживала за мене і запропонувала піти до церкви, я погодився і пішов, а після цього мені стало набагато легше".

Донині хлопець не може до кінця усвідомити подію і не розуміє, що б це могло бути. Що сталося, невже його машина випадково потрапила в портал, що веде у інший світ.

Нагадаємо, дивні істоти заманювали жінку в гущавину лісу. За словами жінки, вони були схожі на так званих імпів або чортинят.

Як повідомляв портал "Знай.uа", існують реальні задокументовані випадки коли люди заявляли, що приїхали з країн і міст, яких на Землі не існують, і при цьому говорили на невідомих мовах.

Також "Знай.uа" писав, що відомо про найжахливіше місце на землі, прозване Пастка диявола, де порушується звичайний хід часу.