Наш світ, до якого ми звикли, далеко не єдиний. Крім нього існують інші світи, які можуть бути схожими на наш світ, так і бути абсолютно відмінними від нього.

Унікальне наукове відкриття засвідчено фахівцям, які займаються вивченням паранормальних явищ.

Так, уфологи оприлюднили відеоматеріал, на якому можна розглянути в понурому небесному просторі підсвічену ззовні діру. Через деякий час після виявлення аномалії вдалося помітити об'єкт, який влетів усередину округлого феномену. Потім небесний отвір закрився.

Більшість прихильників світової змови суперечливим чином відреагували на природну аномалію, адже поява округлого предмета викликала одночасно і захоплення, і ажіотаж, і переполох.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Вищевказане відкриття в негайному порядку класифікували як портал, що веде в паралельний світ. Уфологи висувають ще більш сміливі версії. Одна з них про те, що позаземні істоти спостерігають за нами. Примітним є той факт, прихильники офіційної науки також схиляються до гіпотези про портал, що неабияк здивувало уфологів і конспірологів.

Нині представникам наукового світу належить встановити походження небесного феномена, виникнення якого викликало неоднозначні коментарі.

Варто відзначити, як доводять археологічні знахідки, давні цивілізації використовували якісь круглі пристрої, що генерують енергію, для створення штучних порталів в часі.

Ряд експертів припустив, що стародавні цивілізації контактували з інопланетянами.

Якщо довіряти теорії вчених, то в давні часи люди були здатні часто зустрічатися з представниками інших світів – ангелами, чортами, драконами, ельфами… Такі зустрічі були можливими через те, що меж між деякими світами не було. З часом, всі ці кордони були відновлені, і люди залишилися наодинці.

Нагадаємо, на Марсі виявили таємничу гробницю. Експерт упевнений, що в двох метрової гробниці з кришкою покоїться тіло короля прибульців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Землі з'явилися інопланетні капсули. Уфологи не можуть відповісти на питання, навіщо представників інопланетних цивілізацій стільки людей.

Також "Знай.uа" писав, дослідники виявили в Китаї, в місті Делінха, металеві труби віком 150 тисяч років. Унікальна знахідка була практично вбудована в печері гори Байгонг.