Про це розповів чоловік, який проживає в центральному Техасі, в Сан-Антоніо, на сайті Reddit, підписавшись ніком "thelonepath". Його історія була опублікована 11 травня 2019 року в розділі "Humanoidencounters".

За його словами, він не став зволікати і вирішив написати про те, що трапилося, поки всі спогади свіжі. Так thelonepath каже, що їхав у цей день ввечері після роботи додому, почався сильний дощ.

Також він зазначив, що весь інцидент тривав від сили хвилину, але чоловік відчув, що істота була дуже швидкою і абсолютно нереальною. Саме тоді чоловік пошкодував, що не встановив відеореєстратор в машину.

"Я їхав зі швидкістю 60/65 миль на годину на своєму маленькому седані і був єдиним на цій ділянці в той момент. І ще, коли до об'єкта було близько півмилі, я помітив його: невисокий людський силует бігав по правій обочині дороги".

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Спочатку чоловік прийняв цей силует за звичайного п'яничку, який вештається без діла. Але коли почав наближатися до об'єкта зрозумів, що не все так просто.

"Коли я під'їхав ближче, я зрозумів, що людина дійсно був дуже маленькою, на вигляд близько 90-120 см у висоту, а його голова перебувала на тому ж рівні, що капот мого автомобіля. Я сповільнилося до 50 миль у годину і втупився на цю істоту, намагаючись розгледіти деталі через залите дощем лобове скло. Але як я під'їхав до нього ще ближче, як істота раптом впала на коліна і її рухи стали схожими на рухи тварини. Її задня частина була вище передньої, і я добре бачив сідниці, а її задні кінцівки були ногами людини. Істота була зовсім голою, чорного кольору і дуже гладенькою".

Як зазначив чоловік, від крапель дощу шкіра цієї істоти блищала немов чорний мармур. Тіло було в цілому пропорційне і теж абсолютно людським, просто дуже низькорослим.

"Коли він обернувся на мене через плече, його обличчя було абсолютно плоским і з плоским широким носом. Очі були великі, і я міг бачити білки і чорні розширені зіниці. В якийсь момент він відкрив рот, і я побачив його зуби. В цілому вони були як зуби людини, тільки більш великі і виділяються з іклами".

Через деякий час він знову піднявся на дві ноги і його рух значно сповільнилося.

"Я поняття не маю, що я бачив, але я бачив цю істоту, і воно не виглядало злим, а швидше було налякане і його головним бажанням було забратися з того шосе якнайдалі від мене. Я навіть думаю, що коли він впав на коліна і став тікати в такому вигляді, він намагався відвернути мене від себе, щоб я подумав, що це просто тварина".

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.