Можливість існування життя на Марсі розбурхує уми не одного покоління любителів астрономії і вчених. Конспірологи і уфології висловлюють впевненість у тому, що планета Марс заселена кимось, схожим на людей. І можливо, знахідка відомого уфолога Скотта Уорінга підтвердження, що на Червоній планеті може існувати розумне життя, правда яке трохи відрізняється від Земного.

Так відомо, що марсохід Curiosity зробив черговий знімок поверхні Марса, на якому шукачі цивілізації марсіан виявили аномалію, схожу на жіночий силует.

Знімок, серед любителів інопланетного, відразу отримав назву "Чорна вдова".

До речі, оригінальну фотографію, де була помічена самотня фігура, можна побачити на офіційному сайті НАСА.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

При значному збільшенні цілком можливо розглянути ілюзорну феміну. Скотт Уорінг ось що каже з цього приводу:

"Схоже, що жінка частково прикрита. У жінки груди, на що вказує тінь. Також ми бачимо дві руки, які світліші за кольором, і щось схоже на голову з довгим волоссям".

Уорінг також припустив, що на знімку може бути зруйнована стародавня статуя, хоча це малоймовірно. Час і різні катаклізми вже давно б зруйнували настільки маленьку статую. Так що, велика ймовірність, що фантом – це жива істота.

На фото силует дуже схожий на примарну фігуру жінки у вбранні, що спирається на камінь, з поглядом, спрямованим на марсохід Curiosity. Чудово помітні руки і область голови.

Деякі користувачі вказали на те, що стиль її плаття нагадує моду мінойських жінок. Стародавні минойці нерідко зображували жінок у сукнях з відкритою груддю.

Більш прагматичні вчені запевнили, що це лише гра тіней на фото і бурхлива уява людей, які бажають відшукати марсіан на неживій планеті.

Безумовно, завзятість скептика подібно неприступній фортеці і у відповідь почуються заперечення про відсутність на Марсі кисню, ефект тіней і багато іншого.

На це можна заперечити, що життя на Червоній планеті зовсім не зобов'язане в точності відповідати земному. Існує ймовірність, що живий світ там не дихає киснем, а, приміром, вуглекислотою.

Нагадаємо, на Марсі відбувся перший в історії землетрус. Катаклізми, які відбуваються на інших планетах, можуть мати руйнівні наслідки для Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені виявили гігантську інопланетну станцію, яка обертається навколо Сатурна.

Також "Знай.uа" писав, вчені виявили в Чумацькому шляху экзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.