Зонду NASA InSight вдалося сфотографувати захід сонця на Марсі. Зображення було отримано 25 квітня на 145 сол (марсіанський день) перебування апарату на Червоній планеті.

Цю інформацію повідомили на сайті агентства.

Знімок отримали близько 18:30 за марсіанським часом. Він представлений в кольорокорекції, що дозволяє передати кольори так, як їх побачило б людське око.

Як відомо, 26 листопада InSight здійснив посадку на Марс. Місія апарату розрахована на два роки, цей час він буде збирати дані про внутрішню будову та склад планети. Це дозволить дослідникам отримати додаткові відомості про те, як були сформовані кам'янисті космічні тіла у Сонячній системі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, що віртуальні археологи регулярно знаходять на зображеннях Марса таємничі артефакти. Це залишки посуду, статуй, фрагменти передбачуваних механізмів і навіть піраміди. Все це наштовхує на думку про те, що на Червоній планеті колись насправді було життя, і вона не була примітивною. Ймовірно, мова йде про високорозвинену цивілізацію, від якої залишилися лише уламки колишньої величі.

Знаменитий тайванський уфолог Скотт Уорінг знову виявив на Марсі щось, що нагадує саркофаги єгипетських фараонів. Експерт дійшов висновку, що колись давно марсіани спускалися на Землю, і саме вони були фараонами і богами для людей Стародавнього Єгипту.

Варто відзначити, що ця теорія не нова. Експерти вже неодноразово говорили про те, що Єгипет того часу, можливо, найбільше підходив для життя марсіан. Саме тому вони й вибрали його місцем своєї дислокації. А можливо, і місцем останнього перебування на нашій планеті.

Читайте також: час розплати настав, прокляття фараонів починає збуватися. До Землі летить астероїд Бог Хаосу, який може знищити людство.

Як повідомлялося, археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.

Портал "Знай.uа" писав: у небі з'явилося моторошне Око Нібіру, Апокаліпсис уже близько.