Похмурі історії існують на півночі Уельсу в районі Нант Гвінант – дуже мальовничої долини. Саме тут народилися розповіді про "дику людину", яка проживала у печері "Owen Lawgoch". Місцеві жителі називають її "печера волохатої людини".

Дикий чоловік, якого селяни описували як людину схожу на мавпу, доставляв багато неприємностей, здійснюючи набіги на їхні поля, сараї з припасами і загони для овець.

Ця таємнича істота не просто крала овець на їжу, вона пристосувалася доїти корів і кіз для одержання молока.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Мешканці не збиралися миритися з таким розкладом справ і вирішили у що б не стало зловити злодія. Селяни відчайдушно намагалися зловити істоту, влаштовуючи засідки і пастки, але все було марно. Його невразливість і невловимість в кінцевому підсумку привели людей до висновку, що вони мають справу з чимось надприродним, можливо з породженням духу самої долини.

До речі, відомий дослідник Олл Льюїс навіть створив розповідь про цю істоту і її затримання. Про це ми вам коротенько сьогодні і розповімо.

Одного разу пастух повертався з гір пізніше, ніж зазвичай і помітив на сусідньому пагорбі дещо дивне: висока людиноподібна істота, щільної статури, чоловічої статі і без одягу, але покрите з голови до ніг рудим волоссям.

Пастух подумав, що це істота і є знаменитим диким чоловіком, який краде худобу. Він швидко побіг у бік села, зібрав селян і розповів їм про побачене і переконав людей напасти на злодія і раз і назавжди вигнати його з цих місць.

Місцевий люд схопив під руку зброю, у кого що було: лопати, вила, сокири і кинулися до того пагорба. Пастух не обдурив, на пагорбі все ще сидів рудоволосий гігант. Але коли той побачив натовп, то скоріш кинувся бігти геть. Так селяни повернулися в село ні з чим.

Через кілька днів дикун знову навідався у село, крадучи припаси і сіячи хаос і страх.

Одного разу в село прийшов чаклун. Він запевняв, що може допомогти спіймати істоту, якщо йому приведуть гончу собаку рудого кольору і без єдиного волоска іншої масті. Після довгих пошуків народ знайшов таку собаку і приніс її чаклунові. Незабаром після цього руда гонча вивела людей прямо до моторошного гіганта і він, здавалося, був загнаний у пастку на краю скелі.

Але і на цей раз негідникові вдалося втекти. Люди оскаженіли остаточно, терпець урвався навіть у скромних жінок. Одна з них була настільки обурена частими набігами волохатої нахаби на свої запаси, що вирішила влаштувати засідку.

Щоночі жінка стала ховатися в кімнаті з припасами з сокирою в руці. І ось одного разу вона дочекалася і посередині ночі побачила, як величезна волохата туша намагається проникнути в її будинок через вікно.

Пані не злякалася і хвацько замахнулася сокирою. Вона доклала стільки зусиль у цей удар, що рука монстра була начисто відрубана, а сам він кинувся бігти геть, залишаючи за собою кривавий слід.

На ранок вся громада гула: нічного злодія вдалося поранити, тепер він не зможе втекти. Зібравшись юрмою, вони пішли кривавим слідом, який привів їх у ту саму печеру під водоспадом. Але всередині нікого виявити не вдалося, правда з того часу монстра більше не бачили. Передбачається, що він помер від втрати крові. Після цього печеру і стали звати "печерою волохатої людини".

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.