Нещодавно Індійська армія виявила сліди Снігової людини в Гімалаях. Про це повідомив генеральний директор громадської інформації Індійської армії на офіційному акаунті в Twitter.

Він опублікував фотографії солдатів і дивних слідів, а також вказав, що вперше були знайдені сліди, зроблені Йєті. Очевидці повідомили, що розміри відбитків досягають 38 сантиметрів завширшки і 81 в довжину. Це підтверджує, що вони залишені не людиною. Сліди були знайдені неподалік від Базового табору Макалу, ізольованого гірського району між Тибетом і Непалом.

Сліди Снігової людини

Люди, які живуть поблизу Гімалайських гір, роками шукали Снігової людини. Раніше її бачили в національному парку Макалу-Барун. Публікація індійської армії отримала безліч негативних відгуків. Але знайшлися і користувачі, які дійсно вражені знахідкою.

Єті

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Дивні сліди привернули увагу уфологів. Незважаючи на невелику кількість доказів, вони з'ясували походження Снігової людини. Експерти прийшли до висновку, що вона є посланцем з космосу. Єті передавав сигнали інопланетянам за допомогою своїх слідів на снігу.

Йеті

Саме тому він і обрав найвищу гірську систему на нашій планеті. Екологічні проблеми Землі стали перепоною для подорожі прибульців. Вони не можуть безперешкодно збирати матеріал і проводити різні досліди. Єті довелося ризикнути, щоб зв'язатися з представниками позаземних цивілізацій.

прибульці

Нагадаємо, вчені досліджували генетичні клітини снігової людини. Хочете дізнатися, чи існує Єті насправді?

Як раніше повідомляв Знай.uа, подружня пара зі Сполучених Штатів Америки закарбувала снігову людину. Кадри зі швидкістю вітру розлетілися по всій мережі.

Знай.uа писав, чоловік зняв на камеру Єті. Він подумав, що натрапив на ведмедя, але сховавшись за деревом, зрозумів, шо це снігова людина. Він каже, що Єті був схожий на горилу.