24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Для фотосесії Альона Омович одягла, а потім стягла з себе коротенькі джинсові шортики. Також на ній комплект відвертої чорної білизни, яка ледь прикриває інтимні місця. Дівчина зображена в неприродній позі з яскравим макіяжем і випнутими грудьми. Саме про них, а точніше про їх збільшення, модель розповідає шанувальникам у підписі до фото. А заодно рекламує хірурга, який цю "красу" їй зробив.

"Дівчатка, пост ПРО ПЛАСТИКУ. Минув вже понад рік після повторної мамопластики у @dr.ivanchuk, вже спав набряк і груди стали м'якими і набули потрібної форми. Імплантати я вибрала Motiva 475cc. Це нове покоління екстра м'яких імплантатів каплевидної форми, що перетікає в круглу. Розмір вийшов третій, як я завжди хотіла. До речі, дівчатка Вам на замітку @dr.ivanchuk один з небагатьох лікарів в Україні, хто робить пишні груди вже після першої операції. Адже багато хто, я думаю, знають проблему дівчаток, які звертаються до пластичних хірургів з нульовим розміром? З першого разу дуже важко поставити великий обсяг імплантатів через те, що немає шкіри, але у @dr.ivanchuk своя методика. За ідеальними формами тільки до нього. Якщо у Вас є питання з приводу збільшення грудей задавайте їх у коментарях", - розповіла Альона Омович.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.