24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відео, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відправилася разом з чоловіком відпочивати на Санторіні, що в Греції.

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам ідеальний ранок на курорті, але зробила вона по-своєму оригінально. Так, для спекотної фотосесії модель одягла тільки труси – яскраво-помаранчеві стрінги. Дівчина позує на прекрасному тлі на ґанку готелю, в руках вона тримає чашку з ранковою кавою, на голові у неї тюрбан з рушника. Альона, мабуть, натякає, що тільки вийшла з душу, але не встигла одягнутися.

У підписі до фотографії дівчина похвалилася своїм райським відпочинком у Греції: "Хто вгадає, з якого кадру вийшов цей знімок? Від 1 до 100. В готелі @phossantorinihotel кожен куточок місце для селфі. Повернуся в Київ, буду ще тиждень дратувати вас фотками", - написала Альона. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.