24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим фото Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Крім того, в цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам свого чоловіка. Судячи з геолокації солодка парочка вирушила разом відпочивати на Санторіні, що в Греції.

На фотографії модель позує в коротеньких рожевих шортиках і білому ліфчику. Вона стоїть спиною до камери і пригортається до чоловіка, який одягнений в пляжний наряд – білу футболку та квітчасті шорти. Волосся Альони розпущене і трохи розпатлане, і хлопець злегка до нього доторкається, обидва мило посміхаються в камеру. У підписі до фотографії Омович коротко написала: "Просто ми".

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. "Які Ви красиві, щасливі!", "Класні", "Щасливі", "Скоріше стягуй труси з силіконової попи", "Тепер ясно, хто у вас вдома з'їдає все", "Він стиснув кулак, боїться? Чи огидно кісточки обіймати?", "Круто, чому мало фоток удвох?", "Так де ти цього мажора відкопала? Чий він синок? А ну швидко давай, колися", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.