24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Для фотосесії Альона Омович скинула весь одяг і залишилася в самій лише білизні. Дівчина зображена в неприродній позі з дуже яскравим зухвалим макіяжем і випнутими грудьми. Саме про них, а точніше про їх збільшення, модель розповідає шанувальникам у підписі до фото. А заодно рекламує хірурга, який цю "красу" їй зробив.

"Дівчата, Ви так давно хотіли цей пост. Розповідаю про свої Пластичні Операції. Груди мені робив @dr.maxim_ivanchuk близько року тому. Була повторна маммопластика, заміна імплантатів круглих Аллерган 290сс на анатомічні Мотива 495сс. Попередній хірург неправильно встановив імплантати і доелося переробляти. А @dr.maxim_ivanchuk справжній майстер своєї справи. Хто ще не бачив його роботи? Зайдіть оцініть. Я так само робила в нього ніс і підтяжку брів. Якщо хочете про це напишу детальний пост. Ставте + в кому", - написала Омович у підписі до фото.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.