Майкл Мастерс – професор, який викладає міждисциплінарні гуманітарні і точні науки в Технологічному університеті Монтани. Він опублікував науковий роман під назвою Відомі літаючі об'єкти. У ньому він виклав свої думки щодо природи НЛО. Незважаючи на те, що багато хто вважає літаючі тарілки посланцями з інших планет, Мастерс думає зовсім інакше. Він припускає, що ці таємничі повітряні апарати виникають із майбутнього.

Професор зі ступенем доктора антропології вивчив тисячі свідоцтв про зіткнення людей з непізнаними літаючими об'єктами і загадковими істотами, які на них пересувалися. Практично всі очевидці описують передбачуваних інопланетян як антропоморфних істот з двома кінцівками, сірою шкірою, декількома пальцями на кожній руці, а також великими очима й головами. Багато хто стверджує, що так звані зелені чоловічки нерідко розуміють нашу мову.

У результаті професор прийшов до єдиного, як він вважає, логічного висновку: ці таємничі істоти – не гості з інших планет, а далекі нащадки людей. Він вважає, що коли-небудь, коли в результаті еволюції люди стануть не дуже схожими на нас, людство опанує технологію подорожі в часі і зможе переміщатися в минуле, щоб спостерігати за сучасним світом.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Варто відзначити, що ця теорія не нова. Але цей факт цікавий тим, що все частіше питаннями прибульців і НЛО почали займатися досвідчені вчені, а не самопроголошені уфологи, яких не хоче визнавати офіційна наука. Ймовірно, наше суспільство поступово починає розуміти, що зелені чоловічки і літаючі тарілки – це не звичайні фантазії і не марення божевільних, а реалії нашої дійсності, які потребують наукового підходу і детального вивчення.

Раніше "Знай.uа" писав: над військовою базою пролетів трикутний НЛО, залишивши таємничий знак, у Зоні 51 розводять руками

Нагадаємо: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони приберуть нас, розрублять навпіл, Земля паде