Експерти вважають, що планетарний катаклізм незабаром накриє всю планету. Все почалося з землетрусів на Камчатці. Причиною настільки потужної тектонічної активності вважають стрімке зближення Землі і дев'ятої планети Нібіру. Це таємниче небесне тіло вже не перший місяць загрожує нашій планеті глобальної космічної катастрофою.

Офіційні джерела ЗМІ підтвердили заяву експертів. За останню добу відразу 3 сильні удари магнітудою до 4.2 балів струсонили Сахалін і прилеглі околиці, а також торкнулися Південних Курил. Сахалін розташований набагато південніше Камчатки.

Інформацію про катаклізм повідомили з Китаю. 2 землетруси магнітудою до 5 балів сталися у місті Маннай, розташованому в провінції Цихань – ще південніше і вже на материку. Експерт зв'язався з редакцією, він прогнозує стрімкий розвиток хвилі землетрусів у бік південно-океанських країн або на захід.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Поки дуже складно говорити про точні наслідки катастрофи. Але уфолог з Далекого Сходу, який не захотів повідомляти свою особистість громадськості, вважає, що хвиля тільки зростатиме. І в найближчі дні вона охопить всю Землю:

"Нібіру істотно перевершує Землю у масі і розмірах, тому її гравітаційний вплив значно вищий. Планета наближається до нас, але вона ще не поруч, а сейсмічний вплив уже відчувається. Коли таємнича планета буде від нас у кількох сотнях кілометрів, а станеться це через 3 доби – трясти всю Землю".

Тривогу викликають також дії офіційної влади. Відомо, що у зв'язку з поточними подіями камчатський противолавинний центр оголосив штормове і лавинне попередження. Якщо з лавинами все зрозуміло (їх провокують землетруси), то зі штормовим попередженням все не так вже очевидно.

Відомо, що гравітація таємничої планети матиме вплив не тільки на тектонічні плити і магму, але і на водний покрив Землі. Вона вплине і на клімат, подібно приливній дії Місяця, але в сотні разів могутніше.

Тому штормове попередження на Камчатці, для якої характерна сувора зима, разом зі зростаючою хвилею землетрусів по всій Азії можна вважати передвісником майбутнього масштабного катаклізму. Варто враховувати, що в будь-якій науці існують похибки, тому у людства є шанс на виживання.

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019: страшні катаклізми і третя світова. Що готує людству 2019 рік, цікаво кожному жителю Землі

Як повідомляв Знай. ua, в Біблії знайшли страшне пророцтво: світ на межі, все закінчиться в 2019-м. Вчені досі вивчають біблійні писання й знаходять в них все нові страшні пророцтва

Знай. ua писав, що криваве суперзатмение накриє людство одразу після Нового року: що обіцяє "червона луна". Настільки страшне назву, однак, зовсім не відображає сутність затемнення