Багато жителів американського міста Мобіл, розташованого в штаті Алабама, стали свідками появи таємничого криптида. Вони повідомили про те, що передня частина цієї незвичайної істоти виглядала як жінка, а задня – як вовк. Це дивне чудовисько пересувалося одночасно на людських руках і вовчих лапах.

Деякі очевидці розповіли про те, що жінка має дуже привабливу зовнішність. Вона дуже чарівна, незважаючи на те, що практично все її тіло вкрите шерстю. У місцеве відділення поліції тоді надійшло понад 50 дзвінків від громадян, які випадково зустрічали цю істоту в темний час доби. Жінка-вовк прогулювалася по чужих ділянках, бігала по дорогах, а іноді навіть переслідувала людей і машин. На щастя, вона нікому не нашкодила. Можливо, вона просто розважалася або досліджувала місцевість.

Проблему ускладнив той факт, що про появу монстра вперше правоохоронним органам повідомили 1 квітня. Вони вирішили, що це звичайний першоквітневий жарт. Але городяни продовжували дзвонити в поліцію ще на протязі 10 днів. Тоді правоохоронцям довелося почати розслідування. Через деякий час жінка-вовк зникла і більше ніколи тут не з'являлася. Історія про цю істоту перетворилася на легенду.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Багато хто вважає, що це був незвичайний перевертень. Інші переконані, що це перевертень або кожехід. У міфах північноамериканських індіанців так називають злих чаклунів і відьом, які перетворюються на тварин, щоб наводити жах на людей. Треті переконані, що мова йде про створіння з паралельного виміру, яке ненадовго потрапив на нашу планету, а потім повернулося додому. Четверті вважають, що це була здичавіла жінка, яку виховали вовки.

Нагадаємо: провісник Апокаліпсису: людина-дракон увігнала в істерику Нікарагуа

Раніше портал "Знай.uа" писав: страхітливі монстри ожили перед кінцем світу: Нібіру вже близько

Як повідомлялося, чоловік зустрівся з лох-неським чудовиськом: звук був, немов "металевий"