До прем'єри заключного сезону "Гри престолів" залишилося три тижні, але деталі першої серії вже витекли в Мережу. На YouTube з'явилося відео, яке розкриває весь сюжет, яке незабаром було видалено. TheRealFrikiDoctor, який раніше вже переходив дорогу HBO, злив запис, повідомляючи подробиці шостого сезону до його виходу. Спойлери перекочували на Twitter і Reddit, зіпсувавши настрій тим, хто бачити їх не хотів. Тому якщо вам не потрібні ймовірні сюжетні повороти до 14 квітня, далі читати не варто.

Увага, спойлери!

Вінтерфелл:

Возз'єднання Джона і Брана, зустріч Санси і Дейенеріс. Дені усвідомлює, що їй тут не раді, а Бран повідомляє, що Стіна впала, і у Короля Ночі тепер є дракон. На загальній раді Джон представляє всім присутнім Дейенеріс і наказує розіслати всім воронів з звісткою про Короля Ночі. Дені обводить поглядом присутніх і бачить їх невдоволення. Ліанна Мормонт звертається до Джона: "Не забувай, що правити Північчю – твоя ноша, ми вибрали тебе, а не її", на що Сноу відповідає, що їм потрібні союзники, а Дейенеріс – один з найсильніших. Тіріон обіцяє, що його сестра пришле на допомогу свою армію. Ця новина не вражає Раду, Санса в люті: "Ви привели на Північ не тільки її, але і армію Ланністерів?".

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Зворушливе возз'єднання Джона і Арьї. Джон запитує, чи згодився їй кинджал, Арья киває: "Так, пару разів". Він просить її допомогти переконати Сансу в тому, що Дейенеріс їм потрібна.

Королівська Гавань:

Прибуття Грейджоя, його бесіда з Ярою: Еурон каже, що не стане її вбивати, тому що вони – одна сім'я. Квіберн повідомляє Серсеї, що Король Ночі зруйнував Стіну і захопив дракона, що та сприймає як гарну новину: "Нехай всі на Півночі самі вб'ють один одного".

Еурон показує Серсеї, що виконав обіцянку майже повністю і вимагає свою нагороду. Серсея незадоволена тим, як він впорався із завданням, але дає йому обіцяне. Після близькості вона зізнається, що зазнала ті ж емоції, як від подружнього боргу з Робертом (що, мабуть, не найкраща оцінка для Эурона).

Вінтерфелл:

Давос, Варіс і Тіріон знають про стосунки Джона і Дені, які стають ближче з кожним днем. Дейенеріс вчить Джона літати на драконах: вона вибирає Дрогона, а він – Рейгала, на якого ніяково забирається і злітає в небо. Пізніше на землі Джон і Дені зливаються в пристрасному поцілунку.

Джон розмовляє з Сансой, яка вважає, що він не сприймає її всерйоз. Сноу повторює, що шукає союзників, а Санса не витримує: "Ти преклонив коліно заради Півночі чи заради кохання?", залишаючи Джон в розгубленості.

Джорах являє Дейенеріс Сема Тарле. Мати Драконів повідомляє Тарле, що вбила його батька і брата, Сем ледве стримує сльози. За порадою Брана він вирішує розповісти Джону правду про його походження.

Сем зустрічає Джона біля статуї Неда Старка і говорить, що йому не слід було шукати союзника в особі Дейенеріс. Джон заперечує, що він тепер навіть не Король Півночі, вибір зроблений. Сем все пояснює, шокуючи історією про Ліанну Старк, Рейгара Таргарієна і справжнє ім'я Джона – Ейгона Таргаріена.

Раніше портал писав, що нещодавно канал HBO опублікував епічний трейлер фінального восьмого сезону серіалу "Гра престолів" і фанати з ще більшим нетерпінням чекають прем'єри.

Як повідомляв портал Знай.uа, мої сідниці не мають значення: Емілія Кларк розсекретила еротичні сцени "Гри престолів".

Також портал Знай.uа писав, що головні секрети фінального сезону "Гри престолів" розклали по поличках.