У мережі з'явився постер довгоочікуваного фінального сезону серіалу "Гра престолів".

Його опублікував телеканал НВО.

Зображення демонструє Залізний трон - один з головних символів телевізійного шоу. Крім самого трону, внизу також можна помітити вогненні очі дракона.

Як відомо, вихід восьмого сезону "Гри престолів" відбудеться 14 квітня цього року.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

За сюжетом, фінальний сезон повинен продемонструвати вирішальну боротьбу життя і смерті, втілену в образах живих людей і білих ходоків.

Гра престолів

Нагадаємо, що зовсім скоро на екранах з'явиться 8 сезон всесвітньо відомої саги "Гра престолів", а це означає, що незабаром захоплюючі перипетії популярного серіалу завершаться. Перед довгоочікуваною прем'єрою кінострічки чимало зірок розповіли про хід зйомок. Своїми враженнями поділилася і "Мати драконів" Емілія Кларк.

Про свої емоції та враження від зйомок голлівудська актриса розповіла в австралійському журналі Elle. Спеціально для глянцю Емілія Кларк приміряла приголомшливі брендові вбрання і розповіла про фінальному сезоні "Гри престолів".

Емілія Кларк

Незадовго до інтерв'ю "Мати драконів" зізнавалася, що їй доволі складно попрощатися зі своєю героїнею Дейнеріс Таргієн. Ця роль стала знаковою в її кар'єрі і принесла світову славу, тож завершення зйомок "Гри престолів" неабияк засмутило Емілію Кларк.

"Попрощатися з "Грою престолів" непросто. Зйомки були досвідом, який змінив моє життя. Немов покидаєш будинок, щоб почати самостійне життя. Радію новим пригодам, що чекають мене, але серце розривається від того, як багато доводиться залишити позаду".

кадр з фільму "Гра престолів"

Раніше портал писав, що нещодавно канал HBO опублікував епічний трейлер фінального восьмого сезону серіалу "Гра престолів" і фанати з ще більшим нетерпінням чекають прем'єри.

Як повідомляв портал Знай.uа, мої сідниці не мають значення: Емілія Кларк розсекретила еротичні сцени "Гри престолів".

Також портал Знай.uа писав, що головні секрети фінального сезону "Гри престолів" розклали по поличках: фанати сходять з розуму.