На поверхні Марсу зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Марсохід міг відшукати і зафіксувати на знімку "мумію", яка дуже нагадує людську фігуру. Дане припущення висувають експерти NASA.

Робот передав фотографію на Землю з Марса і на кадрі дійсно можна розгледіти якийсь об'єкт, який дуже схожий на людський силует. Він має масивний тулуб, чітко визначені дві руки і ноги. Схожість в пропорціях тіла з людськими просто вражаюча.

Конспірологи і користувачів мережі висловили кілька версій того, що це могло бути. Одні переконані, що колись червону планету населяли істоти, які нагадували по зовнішньому вигляду сучасну людину. Інші ж вважають, що на знімку вдалося сфотографувати труп "невідомої істоти".

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Користувачі зійшлися на думці, що колись на Марсі могли бути відповідні умови для того, щоб там могли існувати живі організми. Хоча на даний момент вчені ніяк не можуть підтвердити цю теорію.

Раніше повідомлялося, що Земля досить часто знаходиться під загрозою атаки з боку інших планет. Як вважають експерти, найголовнішу небезпеку представляє смертоносна Нібіру, мешканці якої хочуть зазіхнути на ресурси нашої планети.

Нагадаємо, зонд виявив прибульців на астероїді Рюгу. Хаябуса-2 досліджує поверхню астероїда, збирає зразки ґрунту і робить різні фотографії.

Як повідомляв Знай. ua, NASA випробувало двигуни Orion в екстремальних ситуаціях. NASA показало випробування двигунів Orion на випадок непередбачених обставин.

Знай. ua писав, що уфолог показав людям, де знаходиться Нібіру. Уфолог не розуміє, чому астрономи не розповіли про даному явищі всьому світу.