Згадки про дев'ятою планетою Сонячної системи під назвою Нібіру були залишені ще древніми месопотамськими майстрами, а останнім часом кількість невтішних прогнозів про зближення з нашою планетою просто здивували вчених. Судячи з усього, уряди багатьох країн старанно приховує від громадян страшну правду про те, що існування Землі підійшло до нового циклу зближення з планетою-гігантом, що загрожує загибеллю всьому живому. Звичайно, врятуватися від болісної смерті зможуть лише багатії, який виберуться за межі Землі. Ілон Маск, мабуть, старанно готується до втечі з Блакитної планети, усвідомлюючи, що йому потрібно полетіти від небезпеки, що насувається, вже в найближчі 10-15 років.

Однак, Маск славиться своєю винахідливістю і кмітливістю, і не буде ризикувати своїм життям даремно, тому він, мабуть, збирається послати на Червону планету перших поселенців. Звичайно, на це витрачаються величезні суми, причому гроші йдуть з кишені Маска. І все ж, мільярдер розуміє, що на Марсі йому гроші не знадобляться, точно так само, як і після зустрічі з Нібіру.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.