Месія з'явиться на Землю через півроку, щоб захистити людство від вимирання, а планету від руйнувань і Третьої Світової війни. Дане передбачення активно обговорюється в науковому світі.

Висувається і більш смілива версія пришестя Ісуса. Насправді Христос нібито з'явиться для того, щоб протистояти сверхлюдям планети Нібіру, яка збирається влаштувати землянам страшний кінець світу.

Офіційна наука поки обережно ставиться до цього пророцтва, а ось в альтернативному науковому середовищі воно стає все більш популярним. Пророцтво про Ісуса зробив американський проповідник Рональд Уайнленд. Він раніше був лідером так званої "Церкви Бога, готується до Царства Небесного".

За словами Уайнлэнда, останнім часом є багато ознак того, що пришестя Ісуса Христа в 2019 все більш очевидно. Проповідник запевняє, що загальна обстановка в світі до весни поточного року досягне такого напруження, що людство опиниться на порозі нового глобального конфлікту.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

І 9 червня Ісус прийде на Землю, щоб назавжди покласти край ворожнечі між державами і возз'єднати людство. За словами проповідника, Третя Світова війна може бути настільки руйнівною, що наша планета загине. Тому Спаситель зійде з небес, щоб допомогти людям.

У той же час після того, як був перенесений кінець світу, спочатку з кінця грудня 2018, а потім з початку січня 2019 років, у науковому середовищі заговорили про нові дати. Багато конспірологів запевняло, що Нібіру насправді "затихла" для вирішального удару, а її гуманоїди вже давно знаходяться серед людей і ведуть "приховану розвідку" протягом усього 2018 року.

І саме на червень 2019 року намічений новий апокаліпсис, після якого від Землі дійсно нічого не залишиться.

Нагадаємо, вчені заявили, що планета Меркурій - справжнє джерело прихованих фактів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даніель Бріот висунув приголомшливу теорію. Виявляється, що гуманоїди вивчають людство вже багато років тому.

Також портал Знай.uа писав, що наймовірніше люди так і не доживуть до квітня і вже в березні 2019 року ми побачимо смерть всього живого на планеті Земля.