Наближення Нібіру пророкують все більша кількість уфологів. І люди все-таки сподіваються, що Вищі сили зможуть уберегти Землю від руйнування. Днями радісне ознака побачили в небі жителі Росії.

Мешканці Махачкали помітили в небі світіння ангела. Воно подарувало людям впевненість у завтрашньому дні. Фотографія незвичайної аномалії швидко поширилася по мережі.

Основна частина жителів Дагестану мусульманської віри, однак інші жителі переконані, що це знак того, що планета буде врятована. Вони переконані, що бог не дозволить зруйнувати Землю.

Конспіролог пояснює, що Планета Х існує, однак до її зіткнення з Землею ще далеко.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

При цьому від різних уфологів з'являлася інформація про те, що Нібіру прискорилася і зовсім скоро зіткнеться з Землею. Її наближення ознаменується катаклізмами на Землі: на планеті почнуть відбуватися повені, землетруси і не тільки.

Поява Ангела змусив усіх повірити, що вже скоро на землю прийде мир і спокій. А поки спори скептиків і конспірологів будуть продовжуватися. До речі, перші на даний момент виграють, так як по суті ні одне страшне судження щодо Нібіру не збулося.

Нагадаємо, смертоносна Нібіру зіткнулася з Ураном: зміни у всесвіті невідворотні. Вчений з Даремського університету, що у Великобританії Джейкоб Кегеррей розповів про справжню катастрофу в Сонячній системі.

Як повідомляв Знай. ua, Ісус врятує людей від кровожерливих монстрів і апокаліпсису. говорить пророцтво, месія прийде в червні 2019 року. Ісус прибуде на Землю через 6 місяців, щоб взяти людство під захисту від вимирання, а планету – від Світової війни.

Знай. ua писав, що Землі несеться смертоносний астероїд: за всю історію астрономи не бачили нічого подібного. До фатальної дати залишилося менше місяця.