11-річний Карін Варіс Оламілекан з Нігерії з 6 років почав малювати і, зізнаємося чесно, домігся в цьому занятті неперевершених успіхів. Працює він в основному в жанрі гіперреалістичного портрета. Надихають його роботи Мікеланджело і нігерійського художника Арінце Стенлі. Повідомляє Clutch.

Кожен малюнок, який створює Карін, вражає нас чудовими деталями. Художник каже, що його натхнення виходить з усього, що відбувається навколо нього, особливо його надихає сім'я.

Ця талановита молода людина в даний час навчається в Ayowole Academy of Arts і називає себе "маленьким художником" (" bitty artist "), при цьому він мріє, що коли-небудь його роботи все-таки зможуть виставлятися у музеях.

"Я малюю своїх друзів, а також персонажів з мультфільмів і коміксів, крім того, я створюю ілюстрації підручників і газет, — розповів хлопець. — Свої гіперреалістичні роботи я малюю олівцем".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Добірка фантастичних картин хлопчика:

Найвідоміший твір хлопця називається "Щоденний Хліб" ("Daily Bread") — на ньому зображений чоловік, який їсть, тоді як по ньому тече піт, а з його очей котяться сльози.

"В моїй родині наполегливо працюють, тільки потім нам вдається покласти їжу до свого рота, — пояснює Карін. — Це мене надихає".

До речі, гіперреалізм – це течія в сучасному мистецтві, яка полягає в написанні картин, які більш реальні, ніж сама реальність.

Основне завдання гіперреалізму полягає не в тому, щоб просто скопіювати фотографію за допомогою пензля і фарб, а підкреслити елементи, що формують художню композицію, але непомітні оку далеких від мистецтва людей.

Нагадаємо, Сушант Сушив Рані з Мумбаї (Індії) створює картини в 3D, які здатні зламати мозок будь-якій людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цю молоду дівчину звуть Кейт і вона талановита художниця. Однак, її світогляд відрізняється від загальноприйнятих. У 17 років їй поставили діагноз шизофренія, і вона стала малювати свої галюцинації, видіння і голоси в голові, щоб впоратися із цим.

Також "Знай.uа" писав, у мережу потрапив малюнок жінки, яка не вважає себе талановитою. Користувачі не тільки оцінили творчість жінки – вони в захваті.