Людство завжди привертали оптичні ілюзії. При чому настільки, що гріх не створити їх самостійно.

В твіттері набрала більшу популярність відео з інсталяцією художника, яка одночасно захоплює, злегка розчаровує, лякає і вчить не довіряти навіть своїм очам.

Американський художник Томас Дайнінгер довго і наполегливо працювати, щоб зробити щось схоже на оптичні ілюзії.

На кадрах користувач спочатку бачить начебто портрет чоловіка, але варто камері наблизитися, як людина усвідомлює, що його обдурили. І в instagram творця інсталяції такого чарівництва предостатньо.

До речі, ролик з інсталяцією спочатку був опублікований в инстаграмі Тома Дайнінгера, де, за іронією долі, не набрав 100 тисяч переглядів. Чоловік зазначив у пості, що твір не новий, однак саме це відео було зроблено нещодавно. Виходячи зі старої публікації Дайнінгера, інсталяція зображує його самого.

Популярні новини зараз

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

"Це витвір мистецтва Томаса Дайнінгера - одна із найбільш неймовірних речей, які я бачив".

Так, те, що при погляді мигцем здається картиною, насправді інсталяція з купи сміття.

Як ми бачимо на кадрах, при її створенні в хід пішли голови ляльок, старі фотографії, папір, прикраси та інше. І така креативність та високий рівень майстерності користувачам твіттера зайшли настільки, що ролик всього за пару діб подивилися більше 7 мільйонів разів.

Звичайно ж, більшість коментаторів називає Томаса генієм. Але разом з цим користувачі зізнаються, що інсталяція здалася їм моторошною.

[quote author=""]"Це дивовижний витвір і в той же час лякаючий… Продовжуй займатися своєю першокласною творчістю!"

"Це креативно, але при зйомці поблизу

До речі, в записі художника можна знайти й інші портрети зі сміття. Відео з ними американець частенько публікує прямо зі своєї майстерні.

Також Томас створює з непотребу картини відомих художників. Як вам ось така "Зоряна ніч" Ван Гога?

Нагадаємо, художник з Бразилії Едуардо Сантос впевнений, що жінки з формами plus size заслуговують не меншої уваги, ніж худі. У своїх роботах він намагається продемонструвати крихкість і витонченість повних дівчат, що йому, безумовно, вдалося.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фотограф з Єкатеринбурга Лара Вичужаніна створює незвичайні образи для ляльок Барбі і Кена, а також конструює для них докладні інтер'єри.

Також "Знай.uа" писав, талановита художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, які б підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей.