24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі за сніданком в Буковелі. Схоже, до 8 березня чоловік повіз Альону в гори. На фотографії модель позує за столиком, на якому стоїть величезна тарілка зі сніданком. Омович прийшла в кафе в чорній шкіряній кофтині з вузьким декольте, яке ледь утримує силіконовий бюст моделі. Волосся Альони зібране ззаду, а на її обличчі немає макіяжу, від чого воно виглядає дивно, хоча з-за пластики її рот вже давно не закривається.

На сніданок Омович замовила сирники, які їй принесли у величезній тарілці з фруктами, сметаною і джемом. В руці Альона тримає вилку, на яку наколола одну ягідку. У підписі до фото дівчина написала: "Кому сирники?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Красива дівчина, але дуже худенька", "Тарілка теж збільшена", "Ти була дуже красивою без всіх цих пластик. Не знаю, до якого ідеалу ти там прагнеш", "Ти ж їх не з'їла, по любому", "Красива подача страви", "Зафотошоплений гуманоїд", "Ти така гарна, коли усміхаєшся", "Пи*дець, страшно, вирубай", "Без макіяжу ще красивіша", "Прямо потворність якась", "Куди вже худіша. Страшною стаєш", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.