На вулицях Миколаєва з'явився автомобіль BMW X1 з незвичайними номерними знаками.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та публікують відео оригінального авто з написом "Щастя" замість номерних знаків.

"Індивідуальним номером зараз вже нікого не здивуєш: плати гроші і замовляй, що хочеш - хоч ім'я своєї першої вчительки, хоч назва пустелі в Середній Азії. Однак номерні знаки з граматичними помилками зустрічаються, все ж, не часто. По всій видимості, на номері повинно було бути слово "Счастье", проте вийшло саме так - "Щастье", - йдеться у повідомленні.

Керує автомобілем шикарна блондинка. Судячи з усього, номерний знак авто її анітрохи не бентежить.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, у Вінницькій області набирає обертів скандал. Місцеві жителі вважають, що поліція намагається зам'яти справу мажора, який став винуватцем страшної аварії. Відомо, що смертельна ДТП відбулася у Вінницькій області ще 2 березня.

Так, авто Toyota на смерть збило 50-річну жінку-двірника, яка займалася прибиранням біля узбіччя неподалік від пішохідного переходу. Машина, що збила жінку, належить підприємцю з Хмільника — Олегу Будковському. Однак у день трагедії за кермом перебував не він, а його 20-річний син, пише портал "Політека".

Місцеві журналісти стверджують, що в момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. При цьому в поліції стверджують, що явних ознак алкогольного сп'яніння він не мав. Крім того, незабаром після аварії почали поширюватися чутки про те, що жінка нібито сама кинулася під колеса, на що її знайомі запевняють, що такого не могло бути.

Як повідомляв раніше Знай.ua , на сайті Президента України опубліковано нову петиція, яка закликає скасувати відповідальність водіїв після ДТП, якщо пішохід сам порушив правила.

ДТП

Автор петиції стверджує, що у разі причетності пішохода, повну відповідальність має нести він сам.

Також Знай.ua писав про те, що Ірина Морозюк, дружина захисника збірної України Миколи Морозюка, потрапила в ДТП, повідомляє ряд турецьких ЗМІ.