Студія "Квартал 95" на передодні святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня опублікувала черговий гумористичний номер.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається що у номер дружина дізналась, який же подарунок готує їй чоловік. Відомо, що головні ролі у номері виконали Володимир Зеленський і Олена Кравець.

"Для того, щоб дізнатися, що вам подарує чоловік на 8 березня, досить просто відкрити історію пошуку в ноутбуці: - Букет квітів доставка Київ - Букет квітів доставка Київ дешево - Де зірвати квіти в Києві - Квіти з пам'ятників і цвинтарів. Де свіжі? - Чому квіти на кладовищах ламають навпіл? - Як полагодити квіти?", - підписали до відео гумористи.

Варто відзначити, що всього за кілька годин відео набрало понад 40 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що актор "Квартал 95" Валерій Жидков пожартував над "армією кандидатів" у президенти України, кількість яких на цьогорічних виборах сягнула безпрецендентного рекорду. Відповідне відео з'явилося у ефірі телеканалу 1+1 та на офіційній сторінці студії "Квартал 95".

"Я обов'язково стану президентом, як тільки виплачу кредит за машину і закінчу ремонт у квартирі. А краще навіть не президентом, а диктатором. Щоб не витрачати часу на усі ці саміти та реверанси перед опозицією. Владу простіше захопити", - іронузіє Жидков.

Крім того варто відзначити, що Володимира Зеленського часто порівнюють із американським президентом Рональдом Рейганом, який очолив державу із солідним багажем акторського минулого.

Однак хоч і президент США, республіканець Рональд Рейган і кандидат в президенти України Володимир Зеленський вийшли з шоу-бізнесу, між ними існує величезна різниця.

"Рейган був залучений в політику навіть перебуваючи в шоу-бізнесі. Він був активний у профспілковій політиці з Гільдією акторів під час періоду Маккарті. Це було для нього важливим досвідом. До того ж він був губернатором Каліфорнії. Він був досвідченим політиком, добре знався на проблемах, хоча його критики тоді говорили, що він некомпетентний. Їх не можна порівнювати - Рейгана і Зеленського", - пригадав Гербст.

Нагадаємо, слуга народу поділився страхами з українцями.

Як повідомляв "Знай.ua", Сивохо відповів ворогам Зеленського мовою Фаріон.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зупинить "бізнес на крові" в Укроборонпром.

8 Березня - Святкове Настрій | Нова Ліга Сміху