Причина невиходу на каналі 1+1 шоу "Вечірній квартал" вперше за 10 років полягає не в технічних неполадках, а в політиці. Про це пишуть Акценти.

Олег Ляшко

Він зазначив, що "95 квартал" не вийшов на 1+1 з тієї ж причини, що і раніше шоу Шустера — це тиск на власника каналу Коломойського, яке здійснює президент Порошенко.

Володимир Зеленський

"Хоча редакція пояснює це "технічними причинами". Порошенко дуже вороже і неадекватно сприймає найменшу критику на свою адресу, тому особисто (!) диктує олігархам-власникам телеканалів, що не показувати в телеефірі. Тиск президента на ЗМІ — антиконституційний, і містить ознаки злочину — зловживання владою та перешкоджання діяльності журналістів"

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Зеленський та Кошовий

Ляшко також заявив, що вимагає термінового імпічменту.

"Тому я в черговий раз вимагаю від парламентської більшості прийняти мій з колегами закон про процедуру імпічменту президента України, заявив нардеп".

Раніше ми писали, що ізвестная українська письменниця Лариса Ніцой пояснила, чому артисти "Кварталу 95" повинні виступати українською мовою.

Ніцой прокоментувала слова Євгена Кошового, який заявив, що його дратує, коли хтось нав'язує йому українську мову. За словами скандального артиста, він знає російську майже досконало, але вважає за краще спілкуватися російською.

Письменниця пояснила, чому артисти студії "Квартал 95" повинні перейти на державну мову. За її словами, це сприятиме тому, що люди, які дивляться їхні виступи, будуть легко переходити на українську в публічному просторі.

"У нашій країні публічний простір має бути українським. Я не сперечаюся, що Кошовий може з близькими і друзями спілкуватися на тій мові, до якої він звик. Але виходячи на екран він повинен перемикатися на державну", - запевняє письменниця.

Нагадаємо, Євген Кошовий в одному з інтерв'ю порталу "КП в Україні" заявив, що його дратують фрази на кшталт "чемодан - вокзал - Росія" у відповідь на російську мову.

Як повідомляв портал Знай.uа 95 квартал заступився за Кошового і влаштував "срач".

Знай.uа писав, у Донецькій області хочуть заборонити російську мову.