24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії Альона одягла коротку бордову сукню з пишним подолом і гудзиками в зоні декольте. На одному з фото вона стоїть передом до камери, від чого видно, що під сукнею немає бюстгальтера і крізь неї просвічується пірсинг на сосках моделі. А ось на другому фото Альона вирішила задерти поділ сукні, демонструючи підтягнуті сідниці і чорні стринги.

Судячи з усього, фотографії були зроблені на пірсі, адже Альона тримається за поручні. Волосся дівчини розпущене, а на її обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Дівчатка, мені таке круте плаття прийшло від @modus_fashion. Мені личить цей колір?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Яка краса", "Шикарна", "Альона, мені здається ти останнім часом додала в стрічку трохи більше еротики, оголеного тіла, дуже круто. Красива, є що показати", "Обов'язково сраку показувати, коли рекламиш сукню?", "Я думав мені одному це вульгарним здалося", "Можна і без трусів фото", "Суцільний силікон, було б що показувати", "Страхолюдина", "Я дико перепрошую, все красиво, але одна я помітила, що на другому фото перила не перетнуться в цьому всесвіті?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.