Вчені нещодавно встановили, що до Землі наближається вбивча Нібіру. Магнітне поле Планети Х, яка за своїми розмірами перевершує нашу планету, досить висока. Тому навіть перебуваючи на великій відстані від Землі, Нібіру може справити на неї сильний вплив, через який людство опиниться на межі вимирання. Наближення вбивчої планети вже почали відчувати тварини, які мають слабший організм, порівняно з людьми.

Судячи з того, що відбувається, Апокаліпсис почнеться дуже скоро. Про це свідчить поведінка тварин. В Італії масово почали божеволіти щури. Зграї агресивних і переляканих гризунів потрапили під вплив Нібіру. Вони різко вибігали на дорогу, не боячись ні людей, ні автомобілів. Цікавим фактом є те, що всі вони прямували в одному напрямку. Це нагадувало злагоджений рух, а не хаотичні перебіжки під колесами машин, як це часто буває. У це складно повірити, але в цьому районі багато щурів перетворилося на справжніх канібалів. На очах у людей вони влаштовували бійки і просто пожирали один одного живцем.

Нетипово і неадекватно почали вести себе не тільки щури. Ведмеді теж немов зійшли сума. Вони заполонили село на Новій Землі. Звірі покинули свої звичні місця проживання і відправилися прямо до житлових будівель.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Експерти вважають, що така поведінка тварин пояснюється впливом потужного магнітного поля Нібіру. Цілком ймовірно, що скоро воно подіє і на людей.

Поки Планета Х знаходиться на порівняно великій відстані від Землі. Тому її вплив помітний лише деяких регіонах планети. Судячи з усього, тут мешкають тварини, які більше за інших схильні до зовнішнього впливу.

"Знай.uа" вже писав: уфологи розшифрували жахливий сигнал з Нібіру, людству залишилося жити 10 днів

Читайте також: у небі над Чехією помітили НЛО, прибульці вже близько

Як повідомлялося: землянам доведеться переселитися на Червону планету, адже їх дім буде знищено