27 лютого, працівники Міськводоканалу Херсона проведуть роботи по заявці абонента в Атоновці на вул. 1 Травня, 63.

Ремонт мережі пройде на вулиці Гімнастичній, 20, в Антонівці на розі ул.1 Травня та вул. Севастопольської та у Степанівці на розі вулиці Шкільній та Журби. Про це повідомляє Міськводоканал.

Нагадаємо, що гарячої води немає і не буде: кияни в люті від свавілля комунальщиков.За 1, 5 місяці Контактний центр зареєстрував понад 10, 5 тисяч скарг від мешканців столиці.Це літо виявилося, напевно, найбільш "холодним" для мешканців столиці. І мова йде не про природних умовах - тисячі жителів обурені відсутністю гарячої води. Хтось позбавлений можливості скупатися в теплій ванні кілька тижнів, а комусь доводиться в таких умовах жити місяцями. Знай.иа дізнавалися, які райони Києва є найбільш проблемними і скільки зараз людей залишається без гарячої води. З Оболонського району - понад 2700 скарг, Солом'янського - 1500, а Святошинського - 1300.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Завтра по всьому Дніпру відключать воду: повний список адрес.27 лютого мешканці кількох вулиць у Дніпрі залишаться без води. Причина тимчасового відключення – заплановані аварійно - відновлювальні роботи на водопровідній мережі.Води не буде з 10:00 до 19:00. Про це повідомили в прес-службі КП "Дніпроводоканал". Води не буде п слудующим адресами: вул. Бориса Кротова, 15а/1 — 31; вул. Підмогильного, 1 — 9; вул. Данила Нечая, 1д — 31; вул. Помаранчева, 1 — 86; пер. Блакитний, 3 — 35; пер. Фіалковий, 1 — 60;

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що У Києві відключать воду: названі дати й адреси.У декількох районах Києва протягом 10-13 липня відключать водопостачання. Це пов'язано з плановими ремонтними роботами, повідомили в прес-службі "Київводоканалу".10 липня з 9 і до 17 години відключать бульвар Верховної Ради, 17. У цей же день з 9:30 до 22:00 відключення буде здійснено на вул. Кирилівській, 123. Також 10 липня з 10 ранку і до 8 ранку 11 липня проведуть ремонт на вул.