24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла відверту чорну білизну, поверх якої накинула довгий прозорий халат насиченого коричневого кольору. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу. На фотографії видно довжелезну голу ногу моделі. Але все ж найбільше уваги привертає тварина, яку Альона тримає в руках. Як видно, звір з родини котячих, але розібрати, кішка це чи тигреня, неможливо.

У підписі до фотографії Альона Омович заявила, що це фото вона любить найбільше. "Моє нове улюблене фото #кицьки @lior_boutique. @miss_sashu", - написала модель. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Красива", "Дуже красива, елегантна і сексуальна леді", "Така красива, захоплююся кожною твоєю фотографією", "Ох, ці ноги", "Шикарна", "То кістка стирчить?", "Дві гарячі кицьки", "Фатальна дама", "Симпатичний котик", "Які витончені ніжки і киця, я думаю, видніється солодка", "Моя улюблена кішечка, обожнюю тебе!", "Анорексичка", "Кіт (або кішечка) на Ваших руках явно не модель, хоче втекти, тобто змитися!", "Ви мега крута, але трошки треба м'яса", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.