Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, Ана стоїть перед камерою в прозорому мереживному боді чорного кольору, яке ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Ана запустила руки в розпущене волосся, на її обличчі акуратний макіяж і млосний вираз.

У підписі до фотографії фітнес-модель рекламує бренд білизни, в якому сфотографувалася. "@fashionnova відчуває мої вихідні і робить все це правильно! Відзначте любителів нижньої білизни", - написала модель. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Я не можу повірити, занадто багато краси в одній жінці", "Чудова дівчина", "Гаряче боді", "Дивовижно красива", "Абсолютно чудова", "Я зачарована", "Ви доповнили свою статуру, яка викликає заздрість, коли ви ковзнули в це бікіні", "Така краса солодкого, гарного і елегантного ангела", "Так гарно", "Я зараз божеволію", "Ух ти, яка красива фігура", "Чудова і красива", "Ти чудова! Я люблю тебе, моя американська дівчина", "Завантажуйте більше таких фото", "Така солодка і неймовірно гаряча", "Дуже красива, Ана", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, солодка Ана Чері стала валентинкою для хтивих фанатів.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.