Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому смугастому костюмчику.

На фотографії Ана Чері позує в спокусливій позі, присівши на край столу. На ній смугастий сірий сексуальний костюм з коротким топом, який підкреслює величезний бюст моделі, і спідничкою, яка оголює стрункі ніжки. На обличчі дівчини, як завжди, щільний шар макіяжу, а волосся розпущене, при цьому Ана одягла на голову милу чорний капелюшок. Вона дивиться в камеру і мило посміхається.

У підписі до фото Ана Чері розповіла про правильні смужки на її костюмчику і розповіла шанувальникам, де можна замовити такий комплект. А ще вона запропонувала фоловерам задавати їй питання в коментарях. Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, а деякі скористалися можливістю і почали засипати її питаннями.

Раніше повідомлялося, що солодка Ана Чері облягла принади тонким мереживом. На своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в мереживній білизні. Ана Чері на фото сидить на диванчику майже гола. На ній тільки спокусливий комплект чорної мереживної білизни, яке ледь утримує соковиті принади моделі. На обличчі дівчини яскравий макіяж, вона мило посміхається, запустивши руку в розпущене волосся.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.