Балаз Берчені — відомий тату-майстер з Угорщини, який робить татуювання навіть знаменитостям. Він спеціалізується на малюнках, в яких багато неймовірно тонких ліній.

Природно, що кожна його робота унікальна і є окремим витвором мистецтва. Однак, Балаз вирішив піти ще далі і взятися за виконання незвичайного завдання. Про це повідомляє Medialeaks.

Угорський тату-художник об'єднав сімдесят людей заради масштабного проекту — створення анімованого татуювання. Майстер зробив мінімалістичний малюнок на руці кожного, хто брав участь.

Всього лише за 7 днів він зробив тату 70 людям, але його мета була не в кількості, а в їх взаємозв'язку. Всі разом малюнки становили цикл життя троянди.

Тільки об'єднавши їх всі разом і розставивши в правильному порядку, можна зрозуміти зміст кожного тату окремо.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Художник зізнається, що його метою було показати людям, наскільки сильно ми всі близькі один до одного.

"Цей проект став для мене символом загальної свідомості і зв'язку між людьми. Ми всі пов'язані, просто ми відчуваємо кордони, яких насправді не існує, а я хотів їх стерти".

Так виглядав один з найперших

Троянда росла, цвіла, розпускала пелюстки, потім її зривали і дарували. Після вона стояла у вазі дарувала радість і в'янула.

Всі малюнки художник об'єднав в одне гарне відео, яке ви точно додивіться до кінця, а потім захочете переглянути ще раз.

На думку Балаза, цикл життя троянди ідеально підійшов для втілення його ідеї.

"Я хотів, щоб історія була про троянду, тому що це дуже гарний символ і образ любові. Її життя можна порівняти з ходом життя людини. Ми ростемо, квітнимо, віддаємо себе, а потім вмираємо".

За день відео набрало 220 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів. Але результатом проекту став не тільки красивий ролик, але і знайомство між собою всіх сімдесяти людей, що взяли участь у проекті.

Нагадаємо, креативна дівчина, якій набридло величезна родима пляма на плечі, вирішила щось з нею зробити. Дівчина перетворила родиму пляму у вино.

Як повідомляв портал "Знай.uа", татуювальник набив клієнту неймовірно реалістичний малюнок, соцмережі не відразу розпізнали підступ.

Також "Знай.uа" писав, в місті Тусон, штат Арізона (США) живе єдиний у світі сертифікований тату-майстер, який працює за допомогою ніг. 30-річний Брайан Тагальська народився без рук, але це ніколи не зупиняло його.