Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, вона стоїть боком до камери і тримає в руках величезного плюшевого ведмедика. Модель одягла червоний комплект білизни, який складається з коротеньких шортиків і маєчки на бретельках. Волосся Ани розпущене і м'якими хвилями спадає на спину, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері привітала шанувальників з Днем святого Валентина і запропонувала подарунок від себе. "Це ваш останній шанс отримати спеціальний підписаний мною календар на 2019 рік до Дня Святого Валентина 8х10. З Днем Святого Валентина від мене і Барі Поттера", - написала модель.

Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям. Інші ж не можуть намилуватися милим плюшевим ведмедиком, на місці якого хотіли б опинитися всі хтиві фанати.

"Абсолютно чудова", "Вона мила", "Хотів би я опинитися на місці цього ведмедя", "Люблю тебе, Ана Чері, ти найкрасивіша дівчина всесвіту", "Чудова дівчина", "Дуже красива", "Красиві груди", "З Днем святого Валентина", "Так виглядає дуже хороша поза", "Я думаю, що ти чудова, може бути, найгарніша жінка, яку я бачив", "Виглядає приголомшливо", "Щасливий ведмедик", "Безумовно, один з ваших кращих знімків", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, солодка Ана Чері стала валентинкою для хтивих фанатів

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.