24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла комплект білої білизни, яка оголює рельєфний живіт і величезні силіконові груди моделі. Альона не дивиться в камеру, а по її тілу стікають краплі води. Волосся Омович теж вологе і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії модель написала: "Дивлячись на фото, створюється враження, що я тільки що зробила 10 підходів на прес. Вам подобається ця зйомка від @danilyukart?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Дуже подобається", "Мерзота, одні кістки і силікон", "Дуже незвично вийшло", "Люблю такі фото, дуже круто", "Одне з кращих фото. Правда, очей не відірвати", "Дуже круто", "А на вуха чому не натягнула свої труси?", "Ні, якось не в твоєму стилі, зазвичай твої фото кращі", "Це фото мені більше всіх попередніх подобається! Шикарно", "Шикарне фото", "Дуже подобатися зйомка. Найкраще, що бачили мої очі в цьому місяці", "Це моя улюблена зйомка твоя, ти тут дуже сексуальна і жіночна", "Трохи не в твоєму стилі", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.