Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Знімок був зроблений на сходинках, на них модель сидить в сексуальній позі, злегка розсунувши ноги. Для фотосесії Ана Чері вдягнула коротеньку закриту сукню з леопардовим принтом, а на її ногах білі шкарпетки та кросівки. Волосся моделі розпущене, однією рукою вона його торкається, на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина, млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ана Чері рекламує бренд одягу, в який одягнена. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Ось це так", "Красива кішка – леді", "Ти дуже красива і вражаюча, просто ангел", "Прекрасна, люба", "Ти дуже гарна", "Гарна дівчина", "Ти неймовірна", "Чудовий образ", "Насправді ваш погляд такий гарний", "Ви повинні були одягнути чорні кросівки і шкарпетки", "І створив Бог жінку", "Ти прекрасна", "Гарна, моя королева", "Найкрасивіша і чудова дівчина", "Супер гаряча і вбивча", "Так гарно", "Прекрасний леопард", "Я люблю тебе, я хочу поговорити з тобою, будь ласка, дай мені відповідь", "Я люблю тебе, ти така красива", "Я обожнюю цей наряд", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ани Чері.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.