24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина сфотографована на мальдівському пляжі, де відпочивала раніше, адже це знімок з її особистого архіву. На ній крихітної чорний купальник-бікіні, вона сидить на шезлонгу, розсунувши ноги.

Альона, як і годиться, прийшла на пляж без макіяжу. Цим фото вона дуже порадувала фанатів, які запевняють модель, що без шару штукатурки їй куди краще. Волосся Омович розпущене, в нього вона причепила білу квітку. У підписі до фотографії дівчина написала: "Тропікана жінка". Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений на Мальдівах.

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. Інші ж обговорюють обличчя моделі без макіяжу.

"Красиво без макіяжу", "У тебе лінзи чи це твій справжній колір очей?", "Які в тебе чудові груди, так хочеться їх помацати і пограти з ними", "Хочу так само довіряти комусь, як вона своїм бретелям від купальника", "Без чорних стрілок дуже мила і ніжна", "Без макіяжу взагалі кайф", "Ви і без макіяжу просто красуня, Вам личить!", "Альона, якою програмою для фільтрів фото ти користуєшся?", "Дуже-дуже красива без мейку", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.