Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в бежевому мереживному костюмі, який складається зі спідниці, яка оголює ноги, і блузки, яка ледь утримує величезний бюст Насті. Шанувальники помітили, що дівчина явно перестаралася з фоторедакторами, що видно на її ногах.

Квітко сидить на сходах, а поруч видно басейн з водою. Модель не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Однією рукою Анастасія тримається за сходинку, а другу запустила в довге волосся. У підписі до фотографії модель зазначила сторінку бренду, у вбрання якого вона одягнена.

Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Так сексуально", "Ти така солодка", "Так гаряче", "Ви чудова, захоплююча, чудова, гаряча, сексуальна. Приваблива, чудова, неймовірна і феноменально красива жінка, я б навіть сказав, що ви богиня", "Приголомшливо прекрасна леді", "Дуже гарно", "Дуже багато фотошопу", - пишуть в коментарях до фото Квітко.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.