24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертій сукні. Для фотосесії Альона Омович вдягнула коротеньку червону сукню без бретелей і з дуже відкритим декольте. На знімку модель присіла на спинку крісла, витягла і схрестила ноги, на яких в неї червоні туфельки на шпильках. Її вбрання ледь прикриває інтимні місця, на шиї у дівчини масивне намисто-нашийник. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж і губи, які не закриваються.

У підписі до фотографії Альона розповіла, як її "перегнуло": "Поза називається «скрючило»". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом фотографія сподобалася, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі, і взагалі не оцінили її сукню.

"Де купити таку прикрасу?", "Мононіжка", "Неймовірні ноги", "Раніше завжди так сиділа, люди не розуміли, як це робиться взагалі", "Ти просто богиня", "Поза називається «мої дві ноги як твоя одна»", "Дивно ноги виглядають", "Поза "скрючило" зовсім інша, повірте професіоналу зі скрючування", "З новим роком", "Альона, ви така красива, не можу намилуватися", "Ноги нереально так скласти", "Яка ви розкішна. Захоплююся вашою зовнішністю", "Кульки луснуть", "Соски видно", "Мені твоя поза нагадує сир-косичку", "Боже, яка ганьба!", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян почала рекламувати секс-шопи, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.