Журналіст з Міннесоти Крістофер Інграхам поділився дуже кумедною історією, яка сталася з ним на передодні Різдва.

Так чоловік вирішив придбати собі та своїй родині бородату ящірку. Вихованця вирішили назвати Холлі. До речі, вона дуже мила.

Тоді ж деякі користувачі попередили Крістофера, що йому доведеться познайомитися не тільки з ящірками, але і з їх їжею — цвіркунами. Довго чекати не довелося. Вже через кілька днів Інграхаму прийшла посилка з 250 цвіркунами.

Крістофер Інграхам розповів, як його будинок на цілий день став пекельним царством комах тому, що він випадково випустив на волю кілька сотень цих комах. Вони опинилися в туалеті, шафах і взутті.

Спочатку ніщо не віщувало біди. Цвіркуни виявилися упаковані не зовсім так, як того очікував Крістофер.

Популярні новини зараз

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Я очікував, що вони будуть в пакеті або в якійсь інший такій упаковці, з якої їх легко було б пересипати ящірці в тераріум. Виявилося, немає. Вони були просто в картонній коробці. Не знаючи про це, я зрізав на ній скотч, відкрив, а там скрізь цвіркуни. Це було в середині робочого дня, у мене не було часу з ними розбиратися, так що я заклеїв коробку назад.

Крістофер вирішив віднести коробку з цвіркунами у ванну, щоб до неї не добралися ні його діти, ні собаки, ні кішки. Залишивши комах там, чоловік повернувся за свій комп'ютер і продовжив роботу. А через двадцять хвилин почув голос дружини з кухні.

Так звідки всі ці цвіркуни тут?!

Крістофер не надав цим вигукам значення, подумавши, що просто забув попередити жінку про цвіркунів, а вона хвилюється за одного-двох, які вибралися з коробки комах.

Але все-таки Крістофер пішов перевірити, що ж відбувається. На кухні він побачив сотні цвіркунів. Тоді Інграхам зайшов у ванну, і перед його очима постало сверчковое царство.

Цвіркуни були скрізь. Цвіркуни на підлозі. Цвіркуни на стінах. Цвіркуни в раковині. Цвіркуни в туалеті.

На жаль, Крістофер не сфотографував цей жах. Каже, що в той момент думки його були зовсім не про це.

Все сталося через те, що Крістофер погано закріпив скотч на коробці, а цвіркуни змогли її відкрити. Після він почав відловлювати їх вручну. Це зайняло у нього сорок п'ять хвилин, але до того часу більшість цвіркунів вже встигли розповзтися по всьому будинку.

Вони були в шафі. У взутті. В дитячій. Напевно, в житті кішок це був найщасливіший день. Я намагався їх збирати, і це ніби була дуже погана гра Pokemon Go.

Через добу хлопець пише, що досі знаходить цвіркунів в найдивніших місцях будинку.

Нагадаємо, ми приготували для вас добірку фотографій з чарівними дитинчатами диких тварин. На них неможливо дивитися без розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", клишоногий любитель солодощів відвідав поліцейську ділянку.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів.