Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії Ана Чері постала на огляд публіки в сексуальному мереживному боді з рукавами, яке повторює всі вигини на тілі моделі і підкреслює пишний бюст дівчини. З одягу на ній ще тільки червона шапка Санти. Ана стоїть у спокусливій позі і млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері написала: "З Різдвом! Люблю одягатися у @fashionnova. Я сподіваюся, що ви отримаєте все, що ви просили і навіть більше!". Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, а деякі розповідають про подарунки, які хотіли отримати і отримали на Різдво.

"Я люблю тебе, малюк", "Ви абсолютно красиві, захоплює дух!", "Ти така гарна й мила", "Красиве тіло", "Щасливого тобі Різдва", "Немає нічого кращого, ніж бачити тебе крізь ці нічні сорочки", "Коли Бог створив небеса і землю, він також створив тебе досконалістю, ти найкрасивіша чудова дівчина у всьому всесвіті", "Найкращий різдвяний подарунок!", "З Різдвом, прекрасна леді", "Найкрасивіший Санта", "Мені подобається твоє тіло і твій наряд теж. Ти виглядаєш дуже жарко з цими гарячими цицьками", "Ти класна", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.