Відомий естонський астролог Едда Пауксон назвала три зодіакальні щасливиці, яких в 2019 році Жовтої Земляний Свині чекає успіх, удача і щастя.

Овен

Стрімке зростання в 2019 році буде в професійній сфері. Він буде успішним у фінансовій та діловій сферах. Головне – не відкладати важливі справи на потім.

Прийдешній рік ідеально підходить Овнам для освоєння нової професії, навчання та саморозвитку. В особистому житті все буде стабільно, а гармонія може наступити завдяки інтимному житті. Самотні Овни мають великі шанси зустріти свою справжню любов.

Стрілець

Планета достатку і щастя впевнено рухається до вогняного знаку Стрільця, а це означає, що рік буде чудовим. Успіх торкнеться всіх аспектів життя, якщо ваші апетити будуть помірними.

Популярні новини зараз

Головний "пожирач" електроенергії у домі: як економніше користуватися бойлером

В Україні запропонували по-іншому давати тепло: що буде з тарифами та боргами

Українці можуть не збирати папку хвороб для проходження ВЛК – чому це не допоможе

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

У роботі все буде стабільно, без конфліктів і ускладнень. Велика ймовірність того, що у новому році ви придбаєте нерухомість.

З грошима і здоров'ям все буде відмінно в 2019 у Стрільців. Астролог закликає їх займатися спортом і жити в задоволення. Жінки цього знаку будуть купатися в любові і обожнювання свого партнера.

Риби

Прийдешній рік сповниться можливостями і змінами. В роботі чекає безліч нових і цікавих пропозицій, а відносини з колегами стануть ідеальними.

В любовній сфері також пануватиме гармонія. Астролог радить додати трохи романтики і проводити більше часу з сім'єю.

Нагадаємо, астрологи назвали найміцніші пари за гороскопом: хочете знайти ідеальну другу половинку, спочатку дізнайтеся її знак Зодіаку. найміцніші пари за знаком Зодіаку: топ-7.

Як повідомляв Знай. ua, як доглядають чоловіки кожного знака Зодіаку. Дізнайся, як проявляють любов чоловіка різних знаків Зодіаку.

Знай. ua писав, які знаки Зодіаку казково розбагатіють в 2019-м. Астрологи обіцяють вдалий рік.