На думку астрологів, лише небагато чим Знакам Зодіаку вдасться розбагатіти в 2019 році. Однак це не означає, що інші представники зодіакального кола не зможуть позбутися фінансових труднощів і збільшити свій дохід.

Знаки Зодіаку стихії Земля
2019 рік пройде під заступництвом Землі, тому в першу чергу фінансовий успіх очікує земних Знаків Зодіаку. Найщасливішими стануть Козероги, так як представники цього сузір'я зможуть позбутися від грошових заборгованостей уже на початку року.

Тільці і Діви також не залишаться без фінансової удачі, однак цим Знакам Зодіаку пощастить трохи менше, ніж Козерогам. Представники цих сузір'їв зможуть знайти нові джерела заробітку, які стануть приносити більше грошей, ніж робота.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Повітряні Знаки Зодіаку
Повітряних Знаків Зодіаку очікує великий прибуток, який допоможе їм покрити старі борги і на якийсь час забути про грошові проблеми.

Однак астрологи вважають, що Терезам, Водоліям і Близнюкам потрібно вже зараз замислитися про зміни. Ймовірно, варто притупити до пошуків нової роботи, особливо якщо поточний робоче місце не приносить бажаного доходу.


Водні Знаки Зодіаку
Водні Знаки стануть багатшими і успішнішими вже в першій половині 2019 року.

В основному, везіння буде супроводжувати Ракам і Рибам, так як на початку року представники цих Знаків отримають несподівану винагороду, спадщину або можливість кар'єрного росту.

Протягом року Скорпіонам, ймовірно, не вдасться значно поліпшити своє матеріальне становище, а й відчувати нестачу в грошах не доведеться. Також в 2019 році представники водних Знаків зможуть вдало розпочати власну справу і вже до кінця року зможуть примножити свій дохід.

Вогненні Знаки Зодіаку
2019 рік обіцяє Овнам, Левам і Стрільцям несподівані премії. Астрологи запевняють, що для вогненних Знаків прийдешній рік стане часом кардинальних змін. Варто задуматися про нові способи заробітку або про зміну роботи.

Набути незліченні багатства, може бути, і не повчиться, але представники цих сузір'їв зможуть знайти нехай до успіху і способи розбагатіти.

Нагадаємо, астрологи назвали найміцніші пари за Знаками зодіаку.

Раніше Знай.uа писав про те, що астрологи назвали головних щасливчиків та невдах тижня.

Також Знай.uа повідомляв, що астролог Павло Глоба попередив відразу кілька знаків Зодіаку про всі можливі удари долі та випробування у новому році.