Над призначенням глави нової помісної православної церкви в Україні митрополита Епіфанія посміялися в гумористичному шоу.

У новому випуску шоу "Чисто News", студії "Квартал 95", також глузували над тим, як для Петра Порошенка закупили два нових автомобіля та про підвищення тарифів на опалення в країні. Відео опубліковане на офіційній сторінці кварталівців в YouTube.

"Відео вийшло під з назвою "Нові мерседеси для Порошенка - Чергове ІЗНАСІРОВАНІЄ українців". У цьому випуску брали участь Валерій Жидков і Євген Кошовий. Вони обговорили такі теми як: боротьба з глобальним потеплінням в Україні на яке виділили 35 млн. євро, про процедуру розмитнення авто в Україні, те як депутати узаконили віскі, та оголений забіг в центрі Києва", - зазначається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал "1+1" відреагував на скандал, що розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зианджи (раніше Борис Апрель) зробила незвичайне заяву на гумористичному номері у передачі "Ліга сміху" який належить "Студії Квартал 95". Телеканал вибачився за "не зовсім коректний жарт".

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа", отрыв Зеленського, який займає другу позицію, від Порошенка, який йде третім, зростає.

"Знай.иа" писав, що співачка Зианджа, відома по участі в "Голосі країни" звинуватила студію і Зеленського в гомофобії.