1. Випийте каву, але не надто багато. Не дивно, що в каві міститься кофеїн, здатний підвищувати уважність; однак, зловживати не варто однозначно. Варто обмежитися 2-3 чашками в день. До речі, залежності як такої немає, але працювати без кави важко.

2. Пийте багато води. Зневоднення може викликати млявість і зниження уважності, тому пийте воду протягом усього дня, щоб підтримувати водний баланс і не втрачати уваги до подій навколо. До того ж, це допоможе вам забути про голод, так як вода дає ефект ситості. До того ж, пити багато води - це завжди корисно, особливо влітку або ж просто в жарку пору.

3. Практикуйте глибоке дихання. При глибокому диханні сповільнюється серцебиття, нормалізується тиск і поліпшується кровообіг. Цього далеко не кожен може навчитися, але ефект коштує витраченого часу на навчання.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

4. Слідкуйте за правильною поставою. Можливо, ваш учитель танців був прав, коли говорив про важливість правильної постави. Сутулість і викривлені пози можуть призводити до втоми і викликати зниження уважності.

5. Спробуйте трохи подрімати для підбадьорення. Якщо ви відчуваєте сильну слабкість і крайню неуважність, спробуйте подрімати протягом 10-20 хвилин. Пожуйте жуйку. Якщо у вас виникли проблеми з уважністю, спробуйте пожувати жуйку. Деякі дослідження показали, що це допомагає відчути себе бадьорими і енергійними. Однак, цей способо теж спірне, так як вчені так і не прийшли до єдиного висновку і результатами досліджень. Однак, спробувати коштувати, адже ефект можна відчути одразу.

Нагадаємо, у Лаврова скрепно пропіарили український фільм "Донбас".

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, український фільм "Донбас" впритул наблизився до Оскара.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що культовий український режисер зніме фільм з Бредом Піттом.