1. Регулярно приймайте душ/ванну. Так, ви позбудетеся від вашого власного запаху, що виходить від усього тіла, тому, дуже важливо робити цю процедуру щодня. До того ж, є купа способів позбавитися від запаху без застосування душа. Але про це варто запитати у свого лікаря.

2. Користуйтеся дезодорантом. Підберіть дезодорант з приємним запахом. Якщо ви потієте, то спробуйте використовувати антиперспірант. До того ж, ці дезодоранти не повинні пахнути занадто сильно, щоб не перебивати ваші парфуми. якщо ви ними користуєтеся.

3. Користуйтеся одеколоном або духами, але не перестарайтеся. Нанесіть їх на шию, зап'ястя і зворотний частина колін. Якщо ви чоловік, то можете завдати одеколон також на ваше обличчя, але не відразу після гоління, інакше на шкірі з'явиться роздратування, після якого особа стане червоним і проблемним. До того ж, потрібно підібрати не надто солодкий, але і не занадто грубий запах. Пора знайти для себе чудові духи, які будуть йти конкретно вам.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

4. Чистіть зуби і язик. Більшість бактерій, що викликають поганий запах з рота, мешкають мовою. Візьміть вашу зубну щітку і почніть чистити мову з задньої частини (головне, не зробіть собі боляче) у бік кінчика. Це допоможе вам пахнути ще приємніше, не викликаючи дискомфорту у оточуючих вас людей. До того ж, не варто вічно користуватися жуйками і зубною ниткою. Краще зубней щітки і пасти поки нічого не придумали.

5. Не надягайте занадто теплий одяг, в якій ви можете спітніти. Замість цього, надіньте кілька легких речей, щоб ви могли спокійно зняти одну з них, коли потрібно. Вони повинні бути високотехнологічними, і вміти тримати тепло, але при цьому відмінно вентилюватися. Фліски, термобілизна - це відмінний варіант для холодної пори.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чого не можна робити наАндрея, щоб не накликати біду.

Як повідомляв портал Знай.uа, привітати іменинників наАндрея можна оригінальними віршами.

Знай.uа писав, як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося.