1. Вибирайте друзів з умом. Справжні друзі не будуть умовляти вас спробувати наркотики. Варто придивитися до людей, які вас оточують. У разі, якщо у них ставлення до наркотиків негативний - можна сміливо заводити дружбу з цими людьми. Такі друзі не виведуть вас на погану дорогу, і ви не опинитеся в наркотичної ямі.

2. Допомагайте друзям не потрапити в пастку наркотиків. Допомагайте їм в цій справі, піклуйтеся про них. До речі, не соромтеся розповідати все про наркотики своїм батькам. Батьки точно прийдуть на допомогу, і витягнуть вас з наркотичною ями.

3. Задавайте питання і отримуйте відповіді. Як мовиться, попереджений - значить озброєний. Вам потрібно знати про наркотики і їх дії на організм не так вже й багато, щоб прийняти єдино вірне рішення. Варто відзначити, що всі наркотики негативно впливає на організм людини, і помітно прискорюють смерть.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

4. Пам'ятайте, що легкі наркотики - це теж наркотики. Алкоголь, марихуана, тютюн, нехай навіть на них суспільство і дивиться куди прихильніше, теж є наркотиками. Якщо ці речі викликають у вас залежність - це перший і явний показник того, що ця речовина - наркотик. Навіть сигарети негативно впливають на стан людини. Однак, законом палити дозволено практично у всіх куточках світу.

5. Скажіть наркотиків “ні” правильно. Деколи складно відмовити. Вам потрібно бути гранично переконливим і нікого при цьому не образити. Подумайте над тим, як би витонченіше сформулювати відмову, щоб раз і назавжди закрити це питання, і вас більше не питав один і той же чоловік. До того ж, не варто його ображати, якщо він є хорошою людиною, або ж іншому ваших спільних знайомих.

Нагадаємо, щурів викрили у поширенні нового захворювання.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" вчені пояснили, які види спорту продовжують життя. У Гонконзі зафіксований перший випадок зараження щурячою гепатитом. Раніше у вчених не існувало доказів, що це захворювання може передаватися людям.

"Знай.uа" писав, зміни в кліматі викличуть Чорну смерть.