Кіт Ларрі, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Ларрі чекав на ґанку, сподіваючись, що хтось допоможе йому сховатися від негоди, впустивши всередину. На щастя, поліцейський, що стояв неподалік від входу, здогадався прийти на допомогу. Він постукав у двері, щоб Ларрі впустили, і вже через секунду кіт був в теплі.

І судячи з наступного фото, це не перший раз британські правоохоронці допомагають Ларрі.

Зазначимо, кіт Ларрі, який потрапив на Даунінг-стріт з притулку в 2011 році, за прем'єрства Кемерона, однак, він залишився там, коли в резиденцію в'їхала новий прем'єр Тереза Мей.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

"Київстар" зробив важливе оголошення: чекає на абонентів на початку літа

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

У прес-службі уряду заявили, що кіт Ларрі, не є особистим котом кого б то не було, а є державним службовцем.

Цікаво, що хоробрий Ларрі тримає в страху всю вулицю. Так пару років назад, Міністр фінансів Великобританії Філіп Хаммонд перестав випускати своїх двох собак на вулицю, щоб захистити їх від кота.

Коли Хаммонд перевіз своїх домашніх тварин - вельштерьера Рекса і таксу Оскара - у резиденцію, яка розташовується по сусідству з будинком прем'єра на Даунінг-стріт 11, ті зіткнулися зі своїм майбутнім сусідом.

"Ларрі дуже задерикуватий, він часто затіває сварки з іншими тваринами. А такса міністра дуже маленька, і якщо раптом дійде до бійки, невідомо, чим це може закінчитися", - розповів друг сім'ї Хаммонда.

16 лютого цього року кіт Ларрі побився з котом з МЗС Палмерстоном. Користувачі Twitter назвали сцену "метафорою Brexit".

Відповідні фото опублікував журналіст телеканалу ITV Нік Дікстон.

"Драма на Даунінг-стріт вранці — у кота Ларрі лобове зіткнення з Палмерстоном з МЗС", — підписав фотографію котів, які стоять ніс до носа, журналіст.

Згодом стало відомо, що битву програв Ларрі. Його нашийник валявся на землі в снопах шерсті, і це теж потрапило на фото.

Ларрі вважається "головним мишеловом" резиденції прем'єр-міністрів Великобританії і живе там вже 7 років, при цьому мишей не ловить.

З Палмерстоном, який мишей ловить справно, Ларрі б'ється постійно.

Нагадаємо, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відважний кіт просто дивом пережив страшну пожежу, господар не приховував сліз.

Також "Знай.uа" писав, мати не знала, чому кричить кішка зі спальні дочки, що трапилося далі зворушує до сліз.